Vill ha :)

nu när vi bor i hus och har ganska mycket plats (jag hade visserligen lätt kunnat ha några rum till – utom när det ska städas) så kommer drömmen om en egen liten skrivplats. Där jag kan samla mina saker som tillhör skrivandet och företaget och därmed slippa ha det utspritt i huset (till allas stora glädje). 

Det finns så många fina skrivbord och sekretärer, samtidigt som många är just främst det – fina och inte praktiska. 

Men det här skrivbordet (från ikea) tycker jag är både fint och praktiskt! 

 

Där skulle jag få plats med både pärmar och bokföring, manushögar, datorn och jag skulle kunna fästa post-it lappar rakt framför mig när jag skriver. 

Så det här skrivbordet står på önskelistan. Och en behaglig stol 🙂 

Åh vad jag älskar att skriva och jag hoppas att det blir fler böcker i framtiden! Det är så svårt att nå ända fram, men med en bok utgiven, ett manus i väntan på läsning hos några förlag och en del bokidéer i huvudet ska jag nog få användning för min arbetsplats 🙂 

 

  

Hejdå rosa rum

När vi flyttade in i vårt nya hus fanns där två jätterosa rum. I nuläget finns bara ett kvar. Det andra fick igår sin första strykning med blått. En behagligare färg i skruttens sovrum. Lugnande.

Före:

IMG_5211.JPG

IMG_5212.JPG

Efter

IMG_5216.JPG

Ikväll ska vi försöka hinna stryka på lager två. Innan dess får jag besök av en kär vän och så skall jag o lillen till vår nya BVC för första gången.

Så idag får nog skrivandet stryka på foten tyvärr.

As time goes by

Helgen är påbörjad, den är faktiskt halvvägs nu (för mig som hade en tredagarsledighet att se fram emot denna helgen). Jag har hittat en ny hobby. Tavlor. Canvas. Akrylfärg. Poscapennor. Tavlor? Så tänker nog en del av er. Men vem har sagt att en tavla måste vara målad? Den kan ju bestå av bokstäver, av text. Och det gör dem. Får se vad det blir för några. Men har ett par idéer i huvudet att fixa med.

Annars då. Ja, det är ju den där d-uppsatsen som sitter och skaver. Har gjort lite på den idag, men prioriterat att promenera i solen och ta det lugnt. Så imorgon, då ska bakgrunden vara klar. Vi får väl se.

Nu är det gokväll på svt, mysigt, trevligt. Och ikväll, klockan 20.45 då är Winnerbäck på tv. Lycka!

och om en vecka exakt, då sitter jag på ön, med finaste familjen och släkten och förhoppningsvis mumsar vi på hummer. Icke-oljeskadad hoppas jag :p

Ha en skön lördagkväll!

Det där med att framkalla foton

Jag tillhör ju dem som älskar att kika på foton. Därför vill jag ju gärna ha dem framkallade, för visst datorn, där kan man ha alla foton och titta på ibland, men det finns inget som slår att bläddra i ett album. Så jag sitter nu och försöker ta igen sisådär fyra år oframkallade foton och däremellan en 3,5månaders resa. Ni förstår ju att det är ett evighetsjobb. Och hur ska man begränsa sig. Min kära mamma har sagt att jag kommer ju behöva en hel bokhylla bara till mina foton i framtiden. Och så är det nog. Men det gör ingenting, för finns det något finare än välfyllda bokhyllor?

Nu är iallafalla alla foton insorterade i olika mappa, imorgon blir det till att sortera mapparna, välja ut, och begränsa sig…

Vi får väl se hur det går..