Ingen bebis idag heller

men idag var första morgonen jag sa ”idag är enda dagen jag hoppas att den inte kommer för jag orkar inte föda barn idag”. 

När klockar var 05.50 inatt hade jag sovit två timmar 23-01 och varit vaken i nästan 5, först på grund av mig själv och att jag sover dåligt när jag är gravid men från 02.45-06 var min son vaken och kunde inte komma till ro. Den sista timmen skrek han hysteriskt så han började blöda näsblod (han gör det när han skriker för mycket). 

Fick iaf sova en stund på dagen när han sov så jag är betydligt piggare än min make just nu.. 

På eftermiddagen gick jag och skrutten ut i det fantastiska vårvädret, så otroligt skönt med både sol och något som kunde kännas igen som någon form av värme. 

  
   
 

Känner mig klar med graviditeten nu 😉 

Imorgon kommer artikeln i ST-tidningen och jag får erkänna att jag är lite nervös. Som alltid. Får hoppas man vänjer sig med tiden 🙂 

Titel, baksidestext, omslagsförslag, inlaga och intervju

Idag har det hänt mycket och det är inte ens eftermiddag än…

Fått sättningen (inlagan) från förlaget och ska gå igenom den. Har även fått fem förslag på omslag som jag ska funder över.

Jag kan avslöja att titeln på kommande bok är *trumvirvel*:
Innan döden tar oss

Baksidestexten är som följer (kan ju bli någon liten ändring men i stora drag):
”Vissa dagar kan jag leva med sorgen och saknaden. Men idag
är en sådan där dag då till och med regndropparna skär mig i
bitar när jag tänker på aldrigheten och det faktum att vi aldrig
mer kommer ses. En sådan där dag då jag inte tror på livet efter
döden. Evigheten. Då jag inte tror på att vi ses igen.”

En gråmulen novembereftermiddag hittar Louise sin lillasyster
död och hennes liv förändras för alltid. Framtiden slutar att fyllas
med drömmar och dagarna passerar en efter en.
Femton år senare har Louise gjort allt som förväntats av henne,
pluggat, skaffat sig ett jobb och söker nu efter kärleken.

En dag möter hon Gabriel, mannen som  flydde från kriget i
Libanon och som tonåring förlorade sin mamma. Istället för
att förbanna livet för sina orättvisor lever han det så fullt ut han
kan eftersom han anser att det är hans skyldighet. Han som har
chansen.

Kan två personer med så olika syn på livet mötas och leva
tillsammans eller är det en omöjlighet?

————————————–

Intervjuades idag av St-tidningen. Tony Balogh som intervjuade mig även när jag släppte min första bok var här. En väldigt behaglig journalist att prata med. Hans bästa egenskap som journalist tror jag är just det, att det känns som om man pratar med en kompis/bekant. Farligt för media-otränade personer som jag som säkert kan säga något jag inte tänkt bara för att det känns så informellt.. 😉 Men men så kan det vara 🙂

Ikväll ska vi fira lite att det snart är färdigt för bok. Fina fredag!

Två fantastiska dagar

Igår var som ni vet dagen då jag signerade min bok på bokmässan. Blev även intervjuad av en tidning, återkommer när artikeln finns att läsa 🙂

På kvällen blev det bubbel hos Therese innan vi åkte in till Park. Hade en fantastisk kväll med mojito, champagne och mer mojito. Glada, trevliga och pratglada människor vart man än vände sig. Fint!

Idag var det lite trött att ta sig upp, så går det när man är hemma vid 4-tiden. Men in till mässan, köpte fler böcker än jag tänkt mig. Men träffade trevliga Simona och fick båda hennes böcker signerade 🙂 Ser fram emot att börja läsa Överenskommelser och sedan Betvingade!
Köpte – och fick signerad- Roy Fares bok Sweet. Ska bli roligt att testa recepten. Gjorde hans kanelbullar med äpple som han gjorde på Go Kväll häromhelgen, mormor o mamma ringde o tackade för supergoda bullar.

Träffade Joanna och bytte bok med henne. Bokens omslag (Nära dig) är väldigt tilltalande (framförallt för mig som gillar rosa, ska bli spännande att läsa historien innanför de rosa pärmarna).

Köpte även Alltid du. Pernilla Alms debutroman. Sprang dock inte på henne så den får stå osignerad i bokhyllan. I hennes förlags monter hittade jag en bok som jag inte hade tänkt få med mig innan, men ni vet ju hur jag är. Jag och kokböcker… Det bästa från Magnolia Bakery New York. Får bjuda på mycket fikor framigenom (fast nu är det ju höstnyttighet som ska börja på måndag.. men men..jag kan baka, andra kan äta).

Även Manne Fagerlinds debut Berg har inga rötter, fick komma med hem.

Sista boken som följde med hem var #prataomdet som jag hittade i RFSU:s monter. Ska läsa den ikväll tänkte jag. I morgon kommer ett inlägg lite på samma tema som jag funderat på ett tag.

Vid 14-tiden mötte jag upp Rebecka och vi gick och åt lunch och vandrade runt på stan lite innan vi gick och såg Hypnotisören. En obehaglig film. Var vuxen och mogen och höll ALDRIG för ögonen. Nästan..

Så helgen har varit riktigt nice och det bästa av allt; i morgon är det bara söndag, en ledig dag till innan det är dags att jobba 🙂

Ha en härlig söndag!