God fortsättning! 

Jag hoppas att ni hade en fin jul med lugn och ro och en bra stund med familjen. 

Jag hade en fantastiskt mysig jul och det var extra roligt eftersom sonen är stor nog att hänga med på vad som händer även om han inte förstår varför än så länge. Tomten var han inte rädd för och det här med paket börjar bli spännande. 

Han fick ett bilgarage och bilar som pratar och det var en hit! Han stod och skrattade när bilarna åkte ner för rampen och när han var trött la han sig på mattan en stund och körde med bilarna. En xylofon fick också högt betyg (behagligt ljud på den också). 

Det absolut bästa i matväg igår var farfars äggost, den var gudomlig! Den mannen kan göra äggost! Inte illa av en 90-åring att orka göra tre stycken till jul! 

Idag fortsätter julen med släktmys, kanske även lite manusgenomgång. 

  

Det går bra nu!

5 sålda böcker ikväll (just nu kan ni köpa ”När havet blåser ljumma vindar” för bara 100 kr inkl frakt. Senast på fredag kan ni beställa så är de framme innan julafton). 

Dessutom läser jag mitt nya manus och hittills tycker jag att det är bra. Riktigt bra! Och då vet jag att med tiden blir det dessutom bättre..! Får se när självförtroendet dalar igen och jag tycker att det är rena skiten 😉 pendlar väldigt…

Om en månad är det julafton

och här är en del av pyntet redan uppe. För tidigt tycker vissa, alldeles lagom om du frågar mig.

Det är så mörkt den här årstiden så vad kan lätta upp det bättre än med adventsbelysning? Dessutom så njuter jag hellre några dagar för tidigt än att ha det ända till halvvägs in i januari. När julen är slut så är den. Möjligen kan sakerna få hänga kvar till nyår, men sen tar jag bort det. För då ställer jag mentalt in mig på att vi går mot vår och vill städa bort julen tidigt. 

Det här funkar väl några år till, sen vet man inte vad skruttebus och hans lillasyskon tycker och tänker. 

Kanske blir de lika julälskande som jag och tycker om att pynta och baka, kanske blir de tvärtom. 

Maken har inte varit någon jul-person men helt plötsligt har han vänt. Om det är för att vi fått barn och han vill vara med och skapa minnesvärda traditioner eller om det är för att vi har hus nu eller en kombo låter jag vara osagt. 

Sen att han tycker att jag spelar julmusik för tidigt är en annan sak. Började förra veckan, men allt tråkigt går så mycket lättare med julmusik. Diska och städa blir mysigare med rätt stämning 🙂