Och så gick det inte ändå

Den här gången heller..

Nu har de försökt trigga arytmin med katetrar i hjärtat två gånger, stressat det med mängde av läkemedel och de får inte fram något. Hittar inte var felet sitter. Kan inte bränna sönder området i hjärtat. Men de ser det på övervakningen. De såg det när jag svimmade när pulsen var 170 och extraslagen från kammaren kom vartannat slag. Så de vet. Men inte hur de ska lösa det.

Så nu får vi se vad som händer. De pratade om att försöka en gång till. Jag tror inte på att det kan hjälpa. Magnetröntgen av hjärtat ska göras med. Jag skulle mer vilja göra en röntgen av hjärnan. Eller ta alla blodprover som finns på lab. Något nytt, försöka med ngot vi inte försökt.

Nygammal medicin in. Hjälper nu, men slutar hjälpa om några månader. Medicin jag inte vill äta om jag blir gravid i framtiden. Men läkarna tycker att det är det bästa alternativet. Trots risk för tillväxthämning, för tidig födsel eller att barnet dör i magen. Kan det verkligen vara det bästa alternativet??!

Så nu är det en sådan där väntan igen. När man inte vet vad de tänker, om  de tänker. När livet står på paus. Det hade varit lättare om de sagt ”vi hittar inte var felet är, du kommer få ha det så här, det finns inget vi kan göra mer nu.” Inte för att jag vill att de inte ska kunna göra något, för det vill jag. Högsta önskan i livet att de hittar något att åtgärda så allt blir bra. Men om det nu inte kommer bli så, då vill jag ha det där att de inte kan göra något. Så man kan kan fortsätta med sitt liv utan att behöva vänta på nya utredningar. Nya mediciner. Planera mer för framtiden.

Inte än. Men kanske snart.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *