Man blir inte produktiv

Av att gå hemma (och med man menar jag så klart jag). Finns massor av saker att ta tag i men orken och motivationen tryter. Kanske är det för att hjärtat springer på så snabbt som är en av orsakerna.

Pratade med min kardiolog häromdagen och fick svar på mitt 24-timmarsEKG som visade att den tiden jag är vaken ligger min puls mestadels på 130-170 slag i minuten så det är kanske inte så konstigt att jag är trött och känner av det där. Så nu har vi ökat medicindosen igen, är väl inne på femte dagen, men kan inte säga att jag känner någon skillnad. Hjärtat rusar på allt som oftast, även när jag ligger ner.

Nu har han även skickat brev med en plan till min barnmorskemottagning. Om att barnet behöver övervakas under och efter förlossningen med risk för bradykardi och hypoglykemi på grund av betablockeraren den har i sig och att han även vill att det ska finnas hjärtläkare på plats som har koll på mig (men jag antar att det räcker med telemetriövervakning i så fall och att det finns en jour i huset bredvid).

Men som sagt, mycket finns som jag skulle kunna göra, sortera foton, skriva på min bok, planera för bröllopet etc, men inte mycket som blir gjort. Planerar inköp av bebissaker, imorgon ska jag åka en sväng till ullared med en kompis och försöka få tag på så mycket som möjligt. Sen efter den pärsen kommer det behöva vilas hela helgen 😉

Och angående skrivandet då, om man (jag) hade gjort en bra och detaljerad synopsis från början hade man (jag) inte haft det så svårt nu.. Men jag är ju inte ett helt hängivet fan av synopsis, jag vill ha en tanke med boken och lite saker som jag vet ska vara med, men sen vill jag se vart berättelsen för mig. Då blir det mer spännande. Men som sagt, mer lättjobbat hade det ju varit om jag hade en bättre synopsis. Kanske till nästa bok? 😉

 

6 reaktion på “Man blir inte produktiv

  1. Låter spännande med den nya boken 🙂 och med livet i magen <3. Bokar upp mig på den nya boken redan nu. Lycka till. Kram

  2. Lycka till med bebis o bröllop, hoppas allt ordnar till sig med ditt ❤️, väntar med spänning på din nästa bok.kram

    • Tusen tack Kristina! Hoppas på att boken blir klar snart 🙂 Den här vill till och med jag läsa när den är fullständig (iallafall innan jag har korrekturläst den tio gånger) 😉
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *