Nu är vi på plats

Mycket är i ordning men en hel del återstår såklart. Det kliar så i fingrarna att få skriva, men det får vänta tills huset är i mindre kaos. Idag kom sotaren (surprise) och även larmkillen har varit här så nu fungerar larmet fint med, både inbrotts- och brandlarm är kopplat till dem.

Det blir inte mycket fixat på dagtid då sonen kräver ständig uppmärksamhet. Om han inte får det låter han som en mistlur.. Men jag hoppas att vi efter helgen är i stort sett färdiga så vi kan måla sonens sovrum och lekrum.

Hur kommer det sig att lusten att skriva är så stor när man inte har tid och när man har tid sitter man och stirrar och tycker orden kommer ut ens huvud så långsamt? (Och med man menar jag såklart jag).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *