Utskrivet manus

Vi har det så himla bra i huset, att bo i hus är fantastiskt! Bara det att slippa släpa sig och sonen upp för fyra våningar efter vi varit ute är underbart. Slippa få en puls på nästan 200 och bröstsmärta av att ta sig upp till lägenheten.

Jag är tillbaka till mina bohuslänska rötter och det känns så bra! Jag trodde inte det, jag trodde jag skulle sakna stan mer men än så länge går det väldigt bra (kanske blir annorlunda till våren). Men jag har fått tillbaka närheten till havet. Den fanns i Göteborg med, men inte lika nära som nu.

Jag och sonen promenerade igår och havet låg där helt spegelblankt.

IMG_5169.JPG

På kvällen igår skrev jag ut mitt råmanus. Fick äntligen tumme ur att köpa en skrivare. Är inte enkelt att skriva ut dryga 300 sidor flera gånger annars.
Råmanuset är inte klart på långa vägar men jag måste läsa igenom allt och se vad som saknas och se vilka scener som behövs läggas till och flyttas på.
Det ska bli spännande och jag hoppas jag tycker att manuset har lika mycket potential när jag läser det så här som jag tycker storyn har när jag tänker på den. Vi får väl se 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *