Bokmässan 2015

Fick ett plötsligt sug efter denna helg. Trångt, varmt, ingen mobiltäckning och alldeles alldeles underbart 🙂
Förra året missade jag helt, jag hade fött barn ett par-tre veckor innan och dessutom legat inne igen på grund av blodförgiftning. Hade inte en tanke på att gå dit, infektion eller ej utan visste lååångt innan att jag endast skulle följa alla händelser via sociala medier. Och det lilla knytet jag hade hemma, som hade helt och hållet vänt upp på min värld och berikat mitt liv något så oerhört ammades med några timmars mellanrum på natten och då passade jag på att komma ikapp den dagens flöde.

Men i år är jag så otroligt sugen på att vara där. Möta några av dem som jag haft kontakt med på internet. Kanske kan jag nyss ha fått ett kontrakt med ett förlag med. Inte ha hunnit bli utgiven såklart men veta att den boken jag skriver som jag tycker är så viktig kommer bli läst av många fler.
2015, ett år med många drömmar. Och förhoppningsvis även många nya bekantskaper.

Ser ni fram emot bokmässan eller tycker ni att det mest är ett jippo för inbördes beundran? Det ena utesluter i och för sig inte det andra 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *