Barnmorska, mammaledig, författare

många epitet men igår var jag just barnmorska. Var tillbaka på jobbet och på ett sätt kändes det som om tiden stått stilla. Att jag inte fått barn och inget hade hänt. Märklig, nästan lite kuslig känsla. 

Däremot märktes det i hjärnan att jag varit borta, för oh så ringrostigt. Allt det som innan bara gick på rutin, flöt enkelt, krävdes funderingar nu. Men det går nog fort att komma in i det. För att sedan återgå till mammaledigheten när det väl börjat flyta på :p

Men riktigt roligt att jobba lite.

  
Skrutten hade en fin dag med sin mormor och morfar, som ska passa honom även ikväll då jag, maken och min syster ska ut och äta på SK mat och människor. 

Vad ska ni hitta på idag? Springa Göteborgsvarvet kanske?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *