Klockan är tio

och dagen har börjat helt fantastiskt. Morgonen var lugn och vi kunde äta frukost ihop hela familjen. Tvättmaskinen var inställd på timer så den var klar nu på morgonen. Jag fick slängt in kläderna i torktumlaren och satt på en ny tvätt. 

När det var gjort gick lilleman och jag med pappan ut i solen och vinkade till honom när han åkte till jobbet. Efter det gick vi in, lillen hjälpte (?) mig med att sätta in frukostdisken i maskinen och när det var gjort satte vi oss i soffan och läste ur hans nya bok om mamma mu som är i badhuset. Vi gick med i barnens bokklubb häromdagen. Lilleman älskar när vi läser böcker och jag hoppas det håller i sig. Förutsättningar för att lära sig läsa och skriva och få ett bra ordförråd tidigt ökar med läslust. Jag hoppas även han kommer tycka om att läsa böcker då det dels ger avkoppling, underhållning och lärdomar. 

När vi läst boken började han bli trött så vi la oss tillsammans i sängen och kollade på barnprogram på mobilen. När han blev riktigt trött vände han sig bort från skärmen och borrade in näsan i min armhåla och borrade in fötterna i min mage och somnade gott. 

  
När han vaknar sedan ska vi göra lunch och sen blir det besök på BVC.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *