Vill ha :)

nu när vi bor i hus och har ganska mycket plats (jag hade visserligen lätt kunnat ha några rum till – utom när det ska städas) så kommer drömmen om en egen liten skrivplats. Där jag kan samla mina saker som tillhör skrivandet och företaget och därmed slippa ha det utspritt i huset (till allas stora glädje). 

Det finns så många fina skrivbord och sekretärer, samtidigt som många är just främst det – fina och inte praktiska. 

Men det här skrivbordet (från ikea) tycker jag är både fint och praktiskt! 

 

Där skulle jag få plats med både pärmar och bokföring, manushögar, datorn och jag skulle kunna fästa post-it lappar rakt framför mig när jag skriver. 

Så det här skrivbordet står på önskelistan. Och en behaglig stol 🙂 

Åh vad jag älskar att skriva och jag hoppas att det blir fler böcker i framtiden! Det är så svårt att nå ända fram, men med en bok utgiven, ett manus i väntan på läsning hos några förlag och en del bokidéer i huvudet ska jag nog få användning för min arbetsplats 🙂 

 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *