Med drömmar och mål

Det finns så många som liksom jag drömmer om att få en bok utgiven. Jag har lyckats en gång men vill åstadkomma det igen. Och igen. Ett manus är klart och ute hos några förlag och här sitter jag och hoppas på att någon förstår deras storhet (alternativt dess säljmöjlighet – för det är såklart det som är viktigt. Ingen vill ge ut en bok som inte går plus. Konstigt vore annars.)

Sen har jag en idé till en reportagebok som jag tror väldigt mycket på. Som är viktigt.

Dessutom ska uppföljaren till min debutroman skrivas och ytterligare en bokidé finns i mitt medvetande. 

Väldigt få personer kan leva på sitt författarskap. Troligen kommer jag aldrig kunna göra det. Men det hindrar mig inte från att ha det som mål och som dröm. Kanske når jag åtminstone tillräckligt långt för att kunna jobba med skrivandet och allt vad det innebär 50-75% och resten av tiden mitt vanliga jobb. Det är inte illa det! 

Inatt ska jag jobba första natten på mitt vanliga jobb sedan mars 2014. Sex nätter av åtta ska jag jobba. Det innebär att jag kommer få sova i egen säng på dagarna utan en liten skrutt som ska knö ut mig 😉 

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *