Jag har en plan 

jag väntar fortfarande på svar från ett par förlag som fick mitt manus i maj. Men jag börjar göra upp en plan B om inget av de förlagen nappar. Det finns visserligen många många förlag till att skicka till, men jag har inte så bra tålamod så snart är det dags för plan B istället.

För knappt två veckor sedan drabbades jag av en hjärtinfarkt. 28 år gammal. Jag klarade mig bra, är väldigt trött just nu men det blir nog bättre med tiden. Kanske kommer detta hända igen. Orsaken till infarkten är min takykardi (som jag fått höra är ofarlig) och den är uppenbart svår att få kontroll över. 

Livet kan vara kortare än vi tänkt oss. Vi kalkylerar med en evighet som inte finns. Det gäller att fylla det livet vi har med saker vi vill göra och uppleva. 

Så min tanke om att det inte passar sig med att chansa med egenutgivning eller någon form av sådan iaf just nu har jag börjat formulera om. Varför skulle det inte passa sig? Så mycket tid jag lagt ner på den här boken, på berättelsen. Skulle den då inte bli utgiven? Skulle jag då inte satsa? Dumheter! Man måste våga chansa om man ska vinna något. 

  

4 reaktion på “Jag har en plan 

  1. Kära du!
    Jag känner så med dig. Vet inte vem du är eller vad du går igenom egentligen men ditt inlägg berörde mig djupt. Jag tog mig friheten att dela ditt inlägg.
    Kram, krya på dig och stort lycka till! <3

    • Tack för dina ord och lyckönskningen! Dela på 🙂 finns många fler som behöver få en spark i baken och våga satsa på sina drömmar.

      Tycker att jag känner igen ditt namn? Är du utgiven på idus? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *