Längtan efter brieost

När Gabriel föddes låg vi på bb i fyra dagar, tre av dem eftersom de ville ha koll på honom (och mig) på grund av mina mediciner och hans därmed låga blodsocker, den fjärde dagen för att amningen inte funkade. 

På vägen hem stannade vi vid ica, Gabriel och Robert stannade i bilen och jag gick in och köpte massor av ostar och charkuterier, sådant som man bör undvika när man är gravid (om man inte tycker hjärnskador på barnen är en risk värd att ta).

Sååå gott det var! Och så mkt jag längtar efter det nu. Den här gången blir det troligen lika många dagar på bb (hoppar dock gärna över de extra 4-5 dagarna vi var där veckan efter pga blodförgiftning). Men den här gången tänker jag be Robert åka och köpa brieost redan på BB.. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *