Nu händer det grejer

Förlaget har fått manuset, inte slutversionen, den blir troligen i nästa vecka, men för att kunna bilda sig en uppfattning. Omslag ska spånas på och jag funderar över baksidetext, författarporträtt, tack-sida, marknadsföring, bank för företagskonto och mycket annat. 

Boken kommer komma ganska så snart. Strax efter bebisen tittar ut skulle jag tro. Spännande! Många spännande saker! 

Hoppas på att den blir bra emottagen. Har hittills fått fina kommentarer där berättelsen väckt känslor hos läsarna så att de börjat fundera över olika saker. Bättre omdöme kan jag inte få! Att väcka känslor är ju fantastiskt som författare! Framförallt gällande den här boken som väckt känslor även för mig under processens gång. Skulle den lämna någon helt oberörd skulle det kännas betydligt tråkigare.. Sen kommer såklart inte alla gilla den, men det är en annan femma 😉 

Kanske kommer den finnas med här om inte alltför lång tid (min förra fanns  -finns? här)

 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *