Korr-läsning av inlagan

och jag blir så trött, det här med att fortfarande hitta massa fel… Vad är det som säger att jag har hittat alla nu? 

114 sidor av 245 gjorda. Hoppas på att hinna resten innan imorgon kväll så jag kan lägga in ändringarna och sedan skicka det till förlaget, så de kan lägga in ändringarna (och skicka tillbaka det till mig för genomgång igen). 

Hoppas som sagt på att få iväg det till tryck innan bebisen kommer ut. Den stannar säkert ett par veckor till men igår kväll trodde jag den förberedde sig. Onda sammandragningar var sjunde minut i ett par timmar. Men sen gick det över. Haft väldigt mycket sammandragningar på kvällarna det senaste (men bara några har gjort ont) men tror kroppen känner av att jag försöker få till boken innan bebisen.. 

Medan jag läste manus imorse åkte sonen med sin pappa och badade. Guld att ha en make som ställer upp för sin fru och hennes drömmar! 

På eftermiddagen var vi på lekland (hua!!) där fick jag korrat 10 sidor iaf.. 

Får se om det blir nåt mer ikväll, känner mig rätt sliten, men kanske ett par sidor iaf. Hade bra flow i förmiddags, hade varit skönt att ha det igen 🙂 

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *