Ytterligare en vända av manusläsning

Dags för mamma att läsa manuset ”jag hade hoppats på att få läsa boken bara” sa hon.. Förstår det. Men hon är bra på att hitta tveksamheter och stavfel och just nu behöver jag ha någon som är det för att sista vändan bara leta efter sånt som är fel och märkligt för själv hittar jag massa saker att ändra hela tiden. Så pass att jag numer inte ens vet om ändringen gör det bättre eller om det var bättre från början. 

Tecken på att det är dags att låta manuset åka till tryckeriet kanske.. 

Tanken på att det finns fel i boken skrämmer mig dock.. Jag vill ju att det ska vara en perfekt skriven bok (ja så perfekt det kan bli när jag skriver å som jag gjort denna gången, ett språk som säkert kommer störa en del läsare). Jag vet att det finns korrfel i alla böcker, även i de stora förlagens böcker, men det hjälper mig ändå inte, för bara för att ingen bok är felfri så behöver inte min innehålla fel för det.. 

Igår var jag på SEB och öppnade ett företagskonto. Så nu har jag äntligen ett bankgironummer. Fint att ha när det ska faktureras 🙂 

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *