Ingen bebis idag heller

men idag var första morgonen jag sa ”idag är enda dagen jag hoppas att den inte kommer för jag orkar inte föda barn idag”. 

När klockar var 05.50 inatt hade jag sovit två timmar 23-01 och varit vaken i nästan 5, först på grund av mig själv och att jag sover dåligt när jag är gravid men från 02.45-06 var min son vaken och kunde inte komma till ro. Den sista timmen skrek han hysteriskt så han började blöda näsblod (han gör det när han skriker för mycket). 

Fick iaf sova en stund på dagen när han sov så jag är betydligt piggare än min make just nu.. 

På eftermiddagen gick jag och skrutten ut i det fantastiska vårvädret, så otroligt skönt med både sol och något som kunde kännas igen som någon form av värme. 

  
   
 

Känner mig klar med graviditeten nu 😉 

Imorgon kommer artikeln i ST-tidningen och jag får erkänna att jag är lite nervös. Som alltid. Får hoppas man vänjer sig med tiden 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *