Kanelbullar och besök av underbar kollega 

Dagen började med kanelbullebak (utan ägg och mjölk såklart). De blev supergoda!

  
Sen kom min kollega Therese från Gynakuten hit med sin son som är tre veckor yngre än Gabriel. Ett lillasyskon väntar även på att göra entré. Så vi har fått våra barn i stort sett samtidigt. Dessutom gifte vi oss samma dag. Och så jobbar vi sex av fjorton nätter ihop. Hon är helt fantastisk att jobba med. Vi har alltid vetat var vi har varandra och kunnat lita på att få hjälp från den andra vid akuta situationer. Vi har hittat bra sätt att samarbeta på i olika situationer och har dessutom otroligt roligt på natten! 

Våra söner hade också roligt, de busade och lekte (och bråkade lite med, lär sig med andra ord om sociala regler). En ganska lång stund var deras nöje att leka med ett paket tamponger de rotade fram. Vad ska man säga? Barn till gynakutspersonal 😉 

Så roligt att träffa Therese igen! Jag har saknat hennes smittande skratt. 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *