Ingen ”Mother of the year” precis

När vi kom hem från klädesholmen såg jag av en slump att vi hade en hel myrstack i makadamet vid husgrunden. Jag har aldrig sett så många myror bortsett från i skogen. Det kryllade! Jag grävde lite och det kryllade ännu mer och var fullt av myrägg. 

In och hämta radar och sprayade. De flydde upp på husgrunden så jag sprayade där med. Men så tog sprayen slut och jag tog Gabriel med mig för att se om de hade myrr på ica. 

När vi kom dit ville han köra kundkorgen och gick lyckligt runt med den. 

  
Jag gick framför honom och inne i en av gångarna stannade jag upp. Det gjorde inte Gabriel så det blev tvärstopp när han körde in i hälarna på mig. Så när jag vänder mig om har han åkt över kanten på korgen och hänger med magen över kanten och huvudet ner i korgen. Det gjorde nog lite ont och han blev nog framförallt rädd. Så när en tår höll på att rinna över började jag skratta för att det sett så roligt ut. Jag skrattade och skrattade och tåren i Gabriels öga byttes ut till skratt. Fin mamma som skrattar åt sitt barn när han slår sig (men hänger man över en kundkorg så kan det va okej) 😉 

2 reaktion på “Ingen ”Mother of the year” precis

  1. Jag tyckte att det var bra att du skrattade. På det viset visade du ju Gabriel att det inte var så farligt och han tycktes ju bli glad istället för ledsen. 🙂 Så i mina ögon var du en bra mamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *