Jag har inte glömt er!

Jag har bara flyttat till Göteborg och börjat jobba som barnmorska.

Och allt jag kan säga är att jag trivs så himla bra tillbaka i Göteborg! Och jag trivs så bra på mitt jobb. Jag tror den här sommaren kommer bli minst lika bra som supersommaren 2011.

Det säljs lite böcker här och där. Inatt drömde jag dock att den dagen som är samhällets dag på Klädesholmen, där jag ska sälja och signera min bok, vaknde jag upp och isen låg på havet, massa snö och kallt… Nog för att sommaren är lite kylig hittills men jag hoppas att det där inte var en sanndröm.

Annars rullar livet på och jag trivs 🙂

Jag hoppas ni får en fin dag, jag ska spendera kvällen på roligaste jobbet! 😀

En reaktion på “Jag har inte glömt er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *