2 reaktion på “50 nyanser av honom

  1. Enjoy N Y! Måste väl också läsa den där boken snart… Berätta du om den är lika bra som den är hypad, querida? Hur går bokförsäljningen och bokmässan? Kommer du? Kram Helena

    • Den var lite svår att komma in i tyckte jag, men sen blev man ju fast, ville veta vad som skulle hända, hur de resonerade etc. Så absolut läsvärd! Och slutet gör ju att man vill ha nästa bok – nu! (ok, finns på engelska, men föredrar o läsa på svenska)
      Bokförsäljningen går nog bra, eller ja, inte så mkt genom mig längre, men biblioteken i landet har börjat få upp ögonen för den 😀 Och nu börjar bokmässan. KOmmer vara där på fredag mellan 14-18 i monter A03:55 och sen tänkte jag valsa runt på lördagen. Kommer du? Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *