Om Mikaela

DSCF1045kopia

Jag föddes i november 1986 och hette under mina första 28 år Holm i efternamn. Jag växte upp på Klädesholmen i Bohuslän och har sedan dess bott i Barcelona, Göteborg, Västerås och Göteborg igen innan det nu blivit dags att bo i mitt kära Bohuslän igen. Närmare bestämt i Stenungsund.

I december 2008 fick jag en idé om att jag skulle skriva en bok. Jag påbörjade projektet och skrev några sidor, sedan fick manuset läggas åt sidan för c-uppsatsen och praktiken det sista året på sjuksköterskeprogrammet. När jag sedan började jobba tog jag upp manuset igen och fortsatte skriva. I maj 2012 blev min debutroman ”När havet blåser ljumma vindar” utgiven på Idus förlag. Titel och handling kan ni läsa om under fliken ”om böckerna”.

Under tiden jag gjorde det sista med manuset läste jag även klart min vidareutbildning till barnmorska och under den tiden skrevs de första sidorna på vad som snart är en riktig bok. ”Innan döden tar oss” ges ut på Visto förlag nu 2016.

Numer heter jag Björkman i efternamn efter att ha gift mig med världens bästa man i juni 2014 så kommande romaner är tänkta att skrivas under det namnet.

Välkommen hit, jag hoppas du ska trivas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *